• Snelle verzending
  • Dagelijks nieuwe speciaal bieren
  • Levering aan EU-landen

4.8

Op de hoogte blijven van de nieuwste bieren? Volg ons op Untappd

En verdien onze eigen badge!
Crowlers

Crowlers

1 Product


Seen 1 of the 1 products

Crowlers

Misschien heb je er wel eens van gehoord; een crowler. Mocht dat niet zo zijn, dan leggen wij je hier graag uit wat het is.

Een crowler is een blik, dat gevuld wordt met bier uit een fust. Sommige bieren worden door de brouwerij alleen maar uitgebracht op fust. Normaal gesproken zou je deze bieren daarom alleen in de kroeg of op een bierfestival kunnen drinken. Door de komst van crowlers, is het toch mogelijk om deze bieren thuis te drinken. Beerdome beschikt sinds kort over een crowler station, waarmee we de bieren voor je kunnen inblikken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je thuis de lekkerste bieren uit fust kunt drinken. 

We werken met een crowler station die ook in brouwerijen wordt gebruikt. Deze beschikt over een zogenaamde CO2 purger. We vullen een leeg blik met CO2, dit zorgt ervoor dat er geen zuurstof in het blik komt bij het afvullen. Dit gedeelte is erg belangrijk en zorgt ervoor dat de bieren niet gaan oxideren. 

Houdbaarheid
Het komt de houdbaarheid van de crowler ten goede als deze gekoeld bewaard wordt (ze staan bij ons uiteraard ook in de koelkast) en dat hij zo vers mogelijk gedronken wordt. Wij geven onze crowlers een houdbaarheid mee van zes weken na het inblikken. Het is mogelijk dat de kwaliteit van het bier na die periode vermindert, zeker met IPA's. We hebben flink getest en de houdbaarheid van stouts zullen wat langer zijn dan zes weken. 

Beschermde biersoorten
De crowlers zijn herkenbaar door onze eigen ontworpen etiketten met daarop een klein label. Op dat label staat onder andere welk bier er in de crowler zit en wanneer het is afgevuld. Op het etiket staat ook een Beerdome kwaliteitskeurmerk: 'Beschermde Biersoorten'. Beerdome vervult de wens van bierliefhebbers om telkens weer nieuwe en zeldzame bieren te ontdekken. Deze 'beschermen' we vervolgens onder onze koepel; de 'dome'. Onze bieren zijn bestemd voor winnaars, voor schatgravers en voor fans van smaaksensaties (zie onze eigen kleurige etiketten ;-)). We kenmerken onze exclusieve crowlers daarom met ons kwaliteitskeurmerk.

We proberen iedere week één á twee bieren af te vullen! 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0